Светодиодни ленти

Скрито осветление – спокойствие, уют и романтика

Скритото осветление е ненатрапващо се, внася спокойствие и уют в дома, чудесно решение за тъмно помещения или когато искате да внесете акцент.

Осветителните тела са скрити в корнизи или в окачен таван. Меката светлина изпълва стаята с уют и романтика. Такъв тип осветление е подходящо както за дневната, така и за спалнята, кухнята и банята.

При цялостните ремонтни дейности трябва да планирате и това, специалистите на Ремонт Експерт ще ви консултират за възможностите, техническите и интериорни решения.

 

Скрито осветление

 

Приложения за скрито осветление

 • Особено привлекателни ще станат тъмните стаи, с проект за скрито осветление;
 • Със скрито осветление можете да скриете пукнатини в тавана на панелния ви дом. Ние ще комбинираме плоскости, обхващащи тавана, които същевременно ще скрият пукнатините и ще бъдат основа за скрито осветление;
 • Диодни ленти, монтирани под или над шкафовете в кухнята и банята, или около бар плота, ще създадат ефект на по-голяма дълбочина;
 • Друго оригинално решение, което ви предлага Ремонт Експерт, е основно осветление с диодни ленти.

Скритото (индиректно) осветление отразява светлината и допринася за добрия интериор на дома или офиса, разбира се скритото осветление винаги може да се комбинира с външни осветителни тела.

 

 интериорно осветление

 

Какви осветителни тела можете да изберете за скритото осветление в дома ви

Ремонт Експерт ви предлага няколко вида осветителни тела:

 • светодиоди (LED) осветителни тела
 • светодиодни ленти
 • луни

Светодиодните лампи имат няколко предимства: те са икономични, дълготрайни и предлагат разнообразие на цветове.

Светодиодните ленти ще създадат цели светлинни бордюри за меко и успокояващо осветление.

Луните са стилни допълнения за вграждане в окачени тавани или в банята.

 

светодиодни ленти

 

Начините на изпълнение на скрито осветление

Предлагаме ви няколко начина на изпълнение за скрито осветление.

 1. по обиколката на стаята, с корнизи и стъпки от гипскартон.
 2. освен мекотата на осветлението ще добавим и интересен дизайн, чрез окачен таван от гипскартон, а вие ще изберете дали фигурите на осветлението ще са правилни или с нестандартен дизайн.
 3. Скрито осветление в ниши
 4. Осветение в пода

 

Скрито осветление по обиколката на стаята

За този вид осветление Ремонт Експерт ще ви предложи полиуретанови корнизи с различна форма: под ъгъл или заоблени, с разполагане на изпъкналата част от вътрешната или от външната страна, с тесен или широк перваз под корниза. Изберете предпочитаната от вас форма, а Ремонт Експерт ще закупи и монтира корнизите и скритото осветление.

Можем да изпълним скритото осветление по обиколката на стаята и с гипсокартон.

 

скрито осветление за окачен таван

 

Окачен таван от гипскартон със скрито осветление. Скрито осветление в ниши

Този вид таван има предимството, че може да се монтира под всякаква основа. Минималното разстояние между тавана и основата трябва да е 4,2 см.

Ремонт Експерт изпълнява всички видове окачени тавани от гипскартон, и тип растерни. Когато помещението има достатъчна височина, препоръчваме двойна скара за по-голяма еластичност и устойчивост. Проектите с окачен таван носят и много други предимства освен основа за скрито осветление – с тях ще постигнете по-добра топлоизолация и шумоизолация, както и възможност за оригинален дизайн.

Можем да монтираме скрито осветление не само на тавана, комбинирайки диодни ленти и луни, за да включвате по избор само единия вид или и двата.

Специалистите на Ремонт Експерт ще ви предложат и оригинални проекти, съобразени с вашите помещения и изисквания.

Скритото осветление освен уют и романтика може да бъде използвано и за акцент, за по-добро осветяване на тъмни помещения, без да се натрапва и доминира.

Ние ви даваме две години гаранция на всички проекти, изпълнени от Ремонт Експерт, ще ви насочим към наши пъртньори от където да изберете на добра цена качествени материали.

Ние използваме висококачествени материали. Нашата работа също е с високо качество, затова ви предлагаме и две години гаранция.