Ремонт на кухня

Ремонт Експерт предлага цялостен или частичен ремонт на кухня.

Ремонтът на кухня е предизвикателство пред всеки, който планира ремонтни дейности, планирането на пространството, разположението на уредите, местата за съхранение, удобствата, масата и т.н. Ремонт Експерт предлага цялостни или частични ремонти на кухни, като предлага проект и изработка на кухненски мебели, монтаж на мебели, аксесоари и техника.

 

I. Основни стъпки за ремонт на кухня

1. Ремонт Експерт предлага обстоен оглед и консултиране относно:
– техническото изпълнение;
– необходимите ремонтни дейности;
– интериорни решения спрямо мястото, възможностите и бюджета Ви.

2. Изготвяме детайлна оферта и проект на желаното от Вас, етапите на изпълнение, финансовите и времеви параметри за изпълнение. На този етап ще направим всички уточнения, за да можете да получите реална представа колко ще Ви струва ремонта на кухнята във време и средства.

3. Ремонт Експерт Ви представя детайлен договор с упоменати всички параметри, вашите желания, офертата, която е неизменна част от договора.

 

II. Избор на материали и продукти за ремонт на кухня

При ремонт на кухня изборът на обзавеждане предопределя избора на материали, цветовете, техниката и всичко необходимо за това Вашата кухня да е идеална за Вас. Ремонт Експерт ще Ви помогне като Ви насочи към партньори, които ще Ви предложат качествени материали и обзавеждане на преференциална цена с отстъпка до 35% като клиенти на Ремонт Експерт.

 

III. Видове ремонтни дейности за Вашата кухня

Докато Вие избирате най-доброто за Вашата кухня ние от Ремонт Експерт ще я ремонтираме, най-често извършваните строително – монтажни и ремонтни дейности в кухнята са:

  • Демонтаж на шкафове; демонтаж на паркет/теракот/гранитогрес/балатум и/или друга настилка; демонтаж на мозайка; демонтаж на облицовка;
  • Направа на изравнителна замазка до 6 см.; грундиране с контактен грунд; полагане на гранитогрес;
  • Демонтаж на интериорна врата; оформяне на откос [двустранно];
  • Грундиране преди шпакловка с дълбокопроникващ грунд; основна шпакловка по стени и таван;основна шпакловка по таван; фина шпакловка по таван [2 ръце]; грундиране преди боядисване; боядисване на стени и тавани;
  • Изработка на кухненски шкафове по спецификация; кухненски плот, гръб и монтаж на кухня;
  • Монтаж за електроуреди, монтаж на мивка, батерии и осветителни тела.

Ремонтът е индивидуален проект. Негова стойност се определя при оферирането, ние не можем да Ви дадем цена без да сме направили оглед, но за да придобиете представа Ви представяме реализиран проект на наш клиент.

Ремонт Експерт Ви предлага ремонт на кухнята от разстояние, докато сте на почивка, пътувате или живеете извън страната ще ремонтираме Вашата кухня, като непрекъснато ви информираме относно напредъка на ремонта. Вие избирате материали и обзавеждане, което ние закупуваме и влагаме в помещението по предварително одобрения проект и непрекъснато консултиране относно изискванията, необходимите дейности.

Вече имате нова кухня, наслаждавайте й се!
Ако имате нужда от ремонт за друго помещение на Вашия дом или офис, Ремонт Експерт ще го направи за Вас.

 

От блога на Ремонт Експерт