Ремонт Експерт, пердета

Нов дом – лесно, бързо, евтино и без ремонт

Нов дом – лесно, бързо, евтино и без ремонт

Когато разглеждаме списанията ни се иска и нашите домове да са такива, е даваме си сметка, че те са подредени и накипрени за снимките. На снимките не се виждат разхвърляните дрехи, не измитите съдове, играчките на децата и тичащи кучета или котки насам на там. Не сте ли забелязали, че на всички красиви картинки за дома децата стоят мирно и играчките им са в идеален ред, а котката е на дивана с поглед към обектива, кучето седи мирно на пода.

Да, но на нас все пак ни се иска да изглежда по списание, и точно в тези моменти започваме да обикаляме магазините и да местим мебелите да правим планове за това как и къде да променим пространството си. Спрете за момент! В действителност това не е необходимо, преценете трезво дали е необходимо да правите ремонт или цялостно пренареждане на дома. Понякога, за да създадем уют, да променим нещо в дома си или да стане по-дизайнерки са ни необходими няколко трика.

Ние от ремонт експерт събрахме няколко интересни идеи, които да ви вдъхновят за това как да промените дома си, за да стане отново вашия дом мечта.

 

Огледала разширяват пространството

Направете огледалото акцент, можете сами да си направите уникално огледало с малко фантазия и сръчни ръце.

Ремонт Експерт, направи си сам огледало

Сложете огледала на вратите на гардероба, това не само ще обнови интериора, но и ще разшири визуално пространството.

Ремонт Експерт, огледала на вратите на гардероб

Още място

Използвайте кошници и буркани, за да си създадете още места за съхранение, които не само ще са ви от полза, но и ще изглеждат достатъчно добре и ще променят. Има много решения, особено, когато търсите още място за играчките на децата. Не забравяйте удобните стари касети, те също са чудесен вариант за още място за съхранение и уникален дизайн.

Ремонт Експерт, направи си сам, място за съхранение

Направете си лампа

Можете да смените старя абажур с нов, можете спокойно да сложите дървени пръчки на поставката на лампата и тя да се промени изцяло. Можете и тук да използвате бурканите, малко повече време и усилия изисква, но резултата си заслужава.

Ремонт Експерт, направи си сам - лампи

Пердета и завеси

Някои дизайнери казват, че домът е недовършен докато не са сложени пердета и/или завеси,  при обновяването това е едно и от първите неща за, които е хубаво да се сетим, а именно да ги сменим. Промяната ще е голяма, бъдете смели изберете цветни завеси с щампи,това напълно ще даде нов облик на дома ви.

Качете почти до тавана или на самия таван корнизите, това ще създаде илюзията, че имате големи прозорци.

Още една идея, за да изглеждат пердетата ви уникални е като направите и корнизите уникални. Красиви и необичайни с тези идейки ще допринесат още повече за индивидуалността на дома ви.

Ремонт Експерт, пердета

Нов живот за старите шкафове

Това всяка домакиня го знае, малко боя и нови дръжки правят от старите шкафове нови.

Ремонт Експерт, нови дръжки за стари шкафове

Това е още едно доказателство, че не е задължително да сменим мебелите за обновим интериора. Понякога е необходимо само да заменим някои части като дръжките, може и качетата, дамаска или килим, пердета и готово, вече имате нов дом.

Повече идеи можете да намерите в статията ни Как да си направим удобни мебели.