Wood Crate Desk_Remont Expert

Направи си сам – невероятно красиви и удобни мебели от дървени касетки

Направи си сам – невероятно красиви и удобни мебели от дървени касетки

Дървените касетки могат да бъдат евтино решение за почти всякакви мебели. Дървените щайги могат да се намерят лесно и на доста приемлива цена с повече сръчност и креативност могат да станат едно прекрасно допълнение в дома. Почти всичко можете да направите от щайги, но най-популярни са рафтове, етажерки, столове и дори маса. Вижте следващите предложения, може вашата мебел да измежду тях.

Между нощно шкафче и етажерка – за това атрактивно предложение ви трябват само две щайги, шепа винтове и бонбонени цветове. Специално предложение за начинаещи в клуба „Направи си сам“.

 Crate Side Table_Remont Expert

Вашата специална табуретка – Трябват ви няколко дървени щайги от ИКЕА, боя и повече сръчност.

Crate Ottoman_ Remont Expert

Винтидж полъх от масичката – пак ще вършат работа четири дървени щайги от ИКЕА, за винтиж визията ще допринесе тъмен лак. Това не е ли най-оригиналната масичка за кафе, която можете да си направите сами?

intage Wine Crate Coffee Table_ Remont Expert

Табуретка за обувки – страхотно практично предложение, удобно е за съхранение на обувките, красиво е за интериора, и чудесно място на което да поседнете докато се обувате.

Wood Crate Shoe Bench_Remont Expert

Кафе на щайги –цял сет от маса и табуретки, изглежда добре, нали, освен това събират доста вещи.

Wood Crate Coffee Table and Stool Set _Remont Expert

Бюро от щайги, може да ви звучи невероятно, но определено изглежда великолепно. Четири по-големи щайги, за да може да се получи добра височина за писалище необходим е и плот в подходящ цвят.

Wood Crate Desk_Remont Expert

Следващите ни предложения са толкова лесни, че веднага ви се иска да си ги направите, за хола, за спалнята, за детската стая и дори за банята.

Необичайно, но ако сложите крака на дървената щайга тя може да стане една доста атрактивна мебел в дома.

Wood Crate Console Table and Shelf_Remont Expert

Този червен шкаф, къде бихте го сложили, може би стоял много добре в хола и би побрал толкова много книги и списания, а може би в коридора, добре биха се наместили някои от любимите ви обувки.

Wood Crate Bench for Outdoor Seating_Remont Expert

Цвят в банята и място за кърпите, чудесна комбинация, така не е скъпо, не е трудно и създава цветно настроение.

Colorful Storage for Your Bathroom_Remont Expert

Дали ще съхраняваме одеяла и възглавници или ще си направим библиотека за книги, или малко нощно шкафче, мебелите от щайги могат да бъдат чудесно допълнение към домашния уют.

Throw Blanket + Pillow Storage_ Colorful Wood Crate Bookcase_Remont Expert

1 reply

Comments are closed.