DIY big table Ремонт Експерт
Как да си направим удобни мебели

Ремонт Експерт – как да си направим удобни мебели

Юли е, събота е, не сме на море, дори и на планина не сме, въртят ни се в главата най-различни идеи за ремонт, нали сега му е момента и какво се оказва, точно този месец ИКЕА са решили да ни предизвикват с разни намаления.

За това ние от Ремонт Експерт решихме да ви подскажем няколко идеи, с които да комбинирате собственото си творчество и сръчност, и да направите стандартните мебели в по-различни и удобни.

 

Имате нужда от още малко място в кухнята

Трябват ви само два метални стенни рафта и една релса с куки, бормашина, 12 винта и дюбела – 30 минути време. Готови сте имате още място, което  да използвате.

Имате стара подматрачна рамка, е закачете я с две куки и сте готови.

 

DIY kitchen shelfs Ремонт Експерт

Едно нетрадиционно легло

Искате да има място, искате да е на високо, ето тази идея точно за вас. Ако сте любители на ИКЕА няма как да не познавате тези шкафчета, трябват ви три от тях. Можете да използвате еднолицев матрак или да вземете рамка. За по-голяма сигурност ги закрепете с крепежни елементи.

DIY platform bed Ремонт Експерт

На бюрото никога няма достатъчно място

Следващите две идеи отново са с тези шкафчета, можете да ги комбинирате в различни форми и да подредите според пространството и удобството си.

Това предложение чудесна кореспондира с контрастна стена, може да е от черните с които да пишете с тебешир или върху цветния латекс да сложите безцветна смола и да пишете с маркери.

DIY home office Ремонт Експерт

Не харесвате ратан, но харесвате квадратните кутии

Ратановите кутии за съхранение са страхотни, но не винаги отговарят на дизайна на мястото, а може да не ви харесват,  омръзнали са ви, има решение – боядисайте ги. Най-лесно става със спрей, можете с шаблони да направите определени изображения, които ще се впишат в дизайна ви.

DIY basket Ремонт Експерт

Малката масичка, от която винаги има нужда

Май много от нас имат от онези масички от 10 лв., вече ни е омръзнала, ами да я обновим, трябват подходящи дъски, да ги боядисаме в цвят, който ни харесва; хубави винтове и малко време.

DIY table Ремонт Експерт

Ако са ви останали дъски от ламиниран паркет, също можете да ги използвате, трябва ви само лепило за паркет.

DIY table ремонт експерт

За следващото предложение ви трябва черна масичка и малко усилия, за да я състарите, как става това? Става с боя и шкурка и трябва малко повече време.

DIY-table_remont_expert 3

Всички около масата

Това предложение е за бюджетна трапезна маса – трябва ви етажерка Били (от малките), голям плот и 2 крака.

Остава вкусната храна и хубавите напитки!

DIY big table Ремонт Експерт

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Надяваме се статията ни да ви е била полезна, още идеи може да намерите и в статията Как да си направим удобни мебели! […]

  2. […] Повече идеи можете да намерите в статията ни Как да си направим удобни мебели. […]

Comments are closed.