Как да декорираме сами детската стая, идеи от Ремонт Експерт

Детската стая – сръчни родителски ръчички

Как да декорираме сами детската стая, идеи от Ремонт Експерт

Детската стая – място за игри, забавления, фантазии, други светове. Когато ремонтираме детската стая ние създаваме пространство, в което детето ни не само си почива, но и играе, мечтае, учи и расте.

Спомняте ли си, как си правехме палатка в хола с голямата маса и чаршафите, а мечтали ли сте си за люлка в стаята? Приказно детско царство в което да играете, да се скриете, е направете го за детето си.

Ние от Ремонт Експерт ви представяме няколко сравнително лесни за изпълнение идеи, бюджетни и изискващи малко време за изпълнение.

Палатка в стаята

Играли ме си на индианци, нали и нашите деца го правят, какво по-хубаво от скришно място за игри такова, което е забранено за възрастни.

Необходимите материали са: 8-9 дълги пръти (летви с размер 5 см. х 5 см. х 180/200 см.), въже, плат – ще ви го ушият във всеки магазин, който от типа “Направи си сам”, лепенки за края на летвите, за да не се плъзгат по пода.

Как да декорираме сами детската стая, идеи от Ремонт Експерт. Палатка в детската стая

Винаги има нужда от стълба в стаята

Не е необходимо да разбирате защо трябва да има стълба в една детска стая, то детето си знае на къде ще води и какво ще я прави. Но подозираме, че става идеално за упражнения.

Как да декорираме сами детската стая, идеи от Ремонт Експерт. Стълба в детската стая

Люлката мечтана

Тук трябва малко повече внимание и то е към крепежите за тавана, купете от железарията подходящите, като най-добре да се консултирате със специалист. Въжета са ясни, хубави дебели въжета. Седалката може да изберете дъска/и или както е в нашето предложение, част от касетка, която е подсилена. Разноцветните възглавнички ще допълнят идеята.

Е скъпи родители не искате ли и вие една в спалнята?

Как да декорираме сами детската стая, идеи от Ремонт Експерт. Люлка в стаята

Сръчни детски ръчички

Какво по-хубаво то това детето дейно да вземе участие в декорирането на стаята си, ето две идеи, които децата могат да осъществят с минимална родителска намеса.

Най-вероятно и вие вкъщи си имате чорапено чудовище, което оставя само по едно детско чорапче от чифт, е имат приложение, можете да обуете в тях детската масичка и столове.

Как да декорираме сами детската стая, идеи от Ремонт Експерт. Чорапчета на детските мебели

Многото цветни хартии имат приложение, може да направим с детето цветен полюлей. Тел, фантазия, лепило, ножица и много цветни хартии. Разбира се, ви трябва малко време и търпение, и ще успеете да направите с детето чудесен полюлей за неговата стая.

Как да декорираме сами детската стая, идеи от Ремонт Експерт. Цветен полюлей

Стария скейтборд е чудесна етажерка, о имаме повече от един, чудесно. Това е едно от най-лесните ни и бързи предложения. Необходими са ни 1 или 2 Г-образни крепежа за стена, дюбели и винтове, разбира се бормашина. Няма да отнеме повече от 10 мин.

Как да декорираме сами детската стая, идеи от Ремонт Експерт. Рафтове от скейтборд

Убедени сме, че фантазията на детето се стимулира и от пространството в което прекарва времето си, още повече, когато е взело участие в неговото създаване.

Ние от Ремонт Експерт вярваме, че децата са двигателя на нас възрастните и пожелаваме на всички, никога да не забравяме, че и ние сме били деца, какво ни е вълнувало, радвало и правило щастливи.

Може би ще ви е интересна и статията ни за това как да не правим всяка година ремонт на детската стая.